U profilok (szálcsiszolt)U PROFIL – SZÁLCSISZOLT RÉZ – 40MM X 2440MM

SKU: N/A

25.530Ft

40MM X 2440MM

Leírás

U PROFIL – SZÁLCSISZOLT RÉZ – 40MM X 2440MM

U-40-2440-COPPER-BR

A szögletesre formázott fémprofilok egy modern csempedekoráció, amely kiválóan alkalmas a szögletesre formázott csempékkel történő elrendezések kiegészítésére. A profilok lehetővé teszik egyszerű és nagyon fejlett kompozíciók létrehozását bármely falon. Ezek a dekorációk nemcsak a csempékkel harmonizálnak, hanem építészeti betonnal, fával, bútorlapokkal vagy egy klasszikus festett fal érdekes díszeként is tökéletesen kombinálhatók.

A fémprofilok a legmagasabb minőségű rozsdamentes acélból készülnek. Az acélt speciális technológiai eljárásoknak és szigorú minőségellenőrzésnek vetik alá, ami garantálja, hogy prémium minőségű terméket kapunk, amelynek teljes fényét hosszú évekig élvezhetjük.

Profiljaink vonalvezetése kerámia burkolattal vagy természetes kővel kombinálva innovatív megjelenést eredményez. A termék különböző szélessége és szerkezete pedig lehetővé teszi a belső terek egyedi elrendezését.

Telepítési módszer:

– A profilok beépítése szerelőragasztóval vagy csemperagasztóba ágyazva történik.

– A profilok könnyen levághatók a kívánt hosszúságra fémollóval vagy megfelelő fémvágó koronggal ellátott sarokcsiszolóval.

Előnyök:

Metallurgikusan színezett acél – a színt már a hengerlési szakaszban megkapjuk – a formadarabokat nem festjük/lakkozzuk – a szín tartós.
A termék vastagsága – a máz vastagságához igazítva.
Víz- és nedvességállóság – a rozsdamentes, saválló fémlemezek használatának köszönhetően.
Kiváló minőségű, minősített acélműből származó anyag, amelyet az utazás és a telepítés idejére speciális védőfóliával védünk.
Hajlítási szögek kész “éles”. – Fugamentes szerelvény egyenesített csempékhez.
A termék ISO 9001:2015 minőségi tanúsítvánnyal és CE tanúsítvánnyal rendelkezik.
Mi vagyunk a gyártó, így az általunk kínált ár a legjobb a piacon,
Szakértőink szakmai támogatást nyújtanak. Tanácsot adunk és segítünk Önnek. Gyorsan válaszolunk minden kérdésre, amely a beépítés módjára, az anyagválasztásra vonatkozik, és részletes tájékoztatást nyújtunk a termékkínálatunkról.
Hosszú garanciát vállalunk.
A gyártás során a piacon elérhető legjobb anyagokat használjuk. Beszállítóink bizonyított, tanúsított és tapasztalt szakemberek.
Termékek széles választékát kínáljuk. Mindent megvesz, amire szüksége van, és a szállításért csak egyszer kell fizetnie.

Időjárás

FÓT Előrejezlés

Kapcsolat

+36 70 615 8361
kapcsolat@norcolor.hu
2151 Fót, Móricz Zsigmond út 33.

Webshop Designed & Bulit by Erneszt Etemez | burkolofutar.hu © 2021 All Rights Reserved.

Kérdésem van!
0
    0
    KOSÁR
    A kosár üres